Роберт Левандовски избухна за Байерн при разгром над Кьолн (РЕЗУЛТАТИ)


Роберт Левандовски избухна за Байерн при разгром над Кьолн (РЕЗУЛТАТИ)
Снимка: Getty Images

1295 0

Байерн Мюнхен разгроми Кьолн с 4:0 в гостуване от 19-тия кръг на Бундеслигата. Очаквано баварците не дадоха много шансове на съперника си и реализираха своите положения без особени трудности. Роберт Левандовски отново беше над всички, като вкара хеттрик.

Още в 9-ата минута Левандовски се разписа. Попадението на поляка първоначално беше отменено поради засада, но две минути по-късно VAR зачете гола. В 25-ата минута Корентин Толисо стреля от далечна дистанция и удвои.

В 31-ата минута Марк Ут намали, но футболистът на Кьолн се намираше в засада и попадението беше отменено. В 41-ата минута Левандовски излезе сам срещу Марвин Швабе и стражът направи страхотно спасяване.

Положенята за Байерн продължиха и през втората част. В 63-ата минута Левандовски получи топката в наказателното поле и не пропусна да направи 3:0. Звездата на Байерн оформи своя хеттрик в 74-ата минута, след като намери свободно пространство и се възползва.

С победата Байерн събра актив от 46 точки и продължава да води в класирането. Следващият мач на баварците е гостуване на Херта. За Кьолн, който е осми с 28 точки следва мач с Бохум.

РЕЗУЛТАТИ ОТ БУНДЕСЛИГАТА

Майнц - Бохум 1:0

Щутгарт - РБ Лайпциг 0:2

Унион Берлин - Хофенхайм 2:1

Волфсбург - Херта 0:0

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички