Официално от Германия: Рандал Коло Муани няма да играе за Айнтрахт Франкфурт в реванша срещу Левски!


Официално от Германия: Рандал Коло Муани няма да играе за Айнтрахт Франкфурт в реванша срещу Левски!
Снимка: Lap.bg

3843 0

Радостна новина за ръководството, футболистите, треньорския щаб и феновете на Левски - Айнтрахт Франкфурт ще бъде без голямата си звезда Рандал Коло Муани в мача-реванш от плейофите за влизане в групите на турнира Лига на конференциите!

Ето какво написаха немците в официалния си сайт:

"Нападателят Рандал Коло Муани информира спортния директор на Айнтрахт Франкфурт, че няма да вземе участие в днешната последна тренировка на отбора преди реванша срещу Левски от плейофите на турнира Лига на конференциите".

"Причината за неговото отсъствие е желанието му да се присъедини към друг клуб преди затварянето на трансферния прозорец в петък вечер".

Мнението на спортния директор

"Досега познавахме Рандал по различен начин и знаем какъв е истинският му характер. В момента върху него се стоварват много неща и тази негова реакция е в резултат на всичко това. Тя обаче е грешна и го обяснихме пределно ясно както на него, така и на хората около него. Ще изиграем реванша срещу Левски без него".

"За нас обаче е ясно - неговото държание няма да повлияе на действията ни на трансферния пазар. Най-важен в момента е мачът срещу Левски. Той е нашият топ приоритет, който е от голямо значение и за клуба. Отборът ни е от висока класа и е напълно фокусиран върху утрешната среща", обясни Маркус Кьоше.

*Припомняме, че именно Коло Муани бе автор на гола за Айнтрахт в първия сблъсък на стадион "Васил Левски". Той обаче е недоволен, защото клубът му отказа няколко оферти от ПСЖ, въпреки че вече бе постигнал договорка с парижани за личните си условия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ден преди реванша с Левски: Айнтрахт Франкфурт продаде футболист на РБ Лайпциг!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички