Левски обяви "син" празник с кауза, клубът вече е събрал 4-цифрена сума от виртуални билети


Левски обяви "син" празник с кауза, клубът вече е събрал 4-цифрена сума от виртуални билети
Снимка: Levski.bg

1284 0

Ръководството на Левски прикани още веднъж "сините" фенове да посетят стадион "Георги Аспарухов" в утрешния 31-ви август, за да гледат на видео стена реванша с Айнтрахт Франкфурт от плейофите на турнира Лига на конференциите.

От "Герена" обявиха и че в магазина на Сектор "А" ще бъде поставена специална урна, в която ще се събират дарения за семействата на загиналите в катастрофа привърженици след първата битка с немците на "Васил Левски".

"Същата урна ще бъде налична и преди домакинския мач с Хебър в неделя. Нека бъдем хора и помогнем на семействата на загиналите "сини" братя", допълниха от Левски и напомниха, че клубът "ще предостави и цялата сума, набрана от виртуалните билети за срещата, които вече са в продажба".

Справка в портала "All4Levski" показва, че до момента са закупени 703 виртуални талона на цена от 10 лева, които се равняват на 7 030 лева.

Ето какво гласи цялата публикация на Левски:

"Левскари,

Каним Ви на поредния „син“ празник, този път и с благотворителна цел. В четвъртък нашите момчета ще се изправят в решителна битка за влизане в групите на Лигата на конференциите срещу немския гранд „Айнтрахт“. Каним всички да гледаме мача заедно пред „А“ сектор на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Там ще ви чака огромна видео стена, топла скара и студени напитки, от вас се иска само да си носите доброто настроение и да подкрепяте отбора, макар и от разстояние. Ще ви чакаме още в 18:00 часа, за да подгреем заедно. Официалният фен магазин пък ще бъде със специално работно време – от 13:00 часа до края на мача.

Паралелно с хубавите емоции покрай страхотното представяне на отбора, цялата „синя“ общност беше жестоко разтърсена от трагичната катастрофа с четирима „сини“ фенове. За да помогнем на техните семейства, ще бъде поставена урна в магазина на сектор „А“. Всеки, който иска може да дари сума, която после ще бъде предадена лично на семействата на загиналите. Същата урна ще бъде налична и преди домакинския мач с „Хебър“ в неделя. Нека бъдем хора и помогнем на семействата на загиналите „сини“ братя. Напомняме, че ПФК „Левски“ ще предостави и цялата сума, набрана от виртуалните билети за срещата, които вече са в продажба.

Само „Левски“!".

*Четете всички последни новини около Левски в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички