Официално: Борусия Дортмунд с трети ударен трансфер за няколко часа


Официално: Борусия Дортмунд с трети ударен трансфер за няколко часа
Снимка: Guliver/GettyImages

6763 0

Ръководството на Борусия Дортмунд буквално взриви трансферния пазар в последните малко повече от 24 часа. Вчера "Жълто-черните" официално представиха Нико Шулц, а по-рано днес бе съобщено и за привличането на Торган Азар от Борусия Мьонхенгладбах.

Сега ръководството на Дортмунд съобщи новината за още един финализиран трансфер - този на Юлиан Брант от тима на Байер Леверкузен. 23-годишният футболист подписа контракт за пет сезона. Клубът активира откупната му клауза, която възлизаше на 25 млн. евро.

"Аз съм човек, който понякога се доверява на интуицията си. Имах добро предчувствие за Борусия. Една от основните причини да избера Дортмунд е това, че тимът за малко изпусна титлата този сезон. Това означава, че има какво да се подобрява. Много се вълнувам, че ще играя точни с тези футболисти", заяви Брант.

Брант бе обект на интерес от страна на клубове като Ливърпул, Тотнъм, ПСЖ и Ювентус, но в крайна сметка предпочете да остане в Германия, макар и в друг клуб от Бундеслигата. В миналото Брант бе свързван и с тима на Байерн Мюнхен.

Междувременно националният селекционер на Германия не повика две от суперзвездите на Бундестима за предстоящите евроквалификации (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички