Облекло, избор на състав, и още: Играчите на Байерн упрекват Нагелсман в куп неща


Облекло, избор на състав, и още: Играчите на Байерн упрекват Нагелсман в куп неща
Снимка: Getty Images

1332 0

Футболистите на Байерн Мюнхен са недоволни от принципите на треньора Юлиан Нагелсман при избора на състав за мачовете. Някои от тях са забелязали, че при съмнение при избора на състав и извършването на смени германецът предпочита по-"възрастни" и "статусни" играчи, без да обръща внимание на нивото на игра, пише "Кикер".

Например, при загубата от Аугсбург в първенството Ерик-Максим Чупо-Мотинг влезе като резерва вместо Матис Тел, който играе по-добре. Има и друг пример, когато треньорът не "награждава" качествената игра - с халфа Райън Гравенберх.

20-годишният футболисти впечатли по време на предсезонната подготовка, но само веднъж излезе титуляр за Байерн - в мача за Суперкупата на Германия срещу Виктория Кьолн (5:0). Това много е разочаровало Гравенберх.

"Sport Bild" пък съобщава, че някои играчи са раздразнени от начина, по който Нагелсман общува с журналисти след неуспешни мачове. Напринмер след поражението от Аугсбуг той критикува играчите за това как са действали при завършването на атаките.

Други футболисти на колоса пък следят внимателно отношенията на треньора с някои техни съотборници. Те са на мнение, че Джошуа Кимих е сред любимците на Нагелсман.

В клуба критикуват 35-годишния треньор и за избора му на облекло за мачове. Според клуба той трябва да разбере, че футболът не е шоубизнес. Нагелсман се облича много модерно и винаги с различни дрехи на всеки двубой. Ръководството на Байерн обаче вижда причината за лошите резултати другаде

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички