Байерн Мюнхен ще се пробва за Кай Хаверц от Челси следващото лято


Байерн Мюнхен ще се пробва за Кай Хаверц от Челси следващото лято
Снимка: Getty Images

1984 0

Отборът на Байерн Мюнхен има желание да адресира проблемите си в атака и да направи опит за привличането на звездата на Челси - Кай Хаверц, следващото лято, твърди британският журналист Саймън Филипс.

Според информацията управата и мениджърът на баварците - Юлиан Нагелсман, са впечатлени от качествата на младия германец и ще направят всичко възможно да го вземат на "Алианц Арена" следващото лято.

Както знаем Байерн изпитва сериозни проблеми в нападението си, след като Роберт Левандовски напусна в посока Барселона. Баварците са доста неубедителни пред гола този сезон, но смятат, че с евентуалното привличане на Хаверц догодина този проблем ще бъде решен.

Кай Хаверц бе купен от Челси за сумата от 71 милиона паунда през 2020 година от Байер Леверкузен. Той се наложи бързо в стартовите 11 на тима и помогна за спечелването на три трофея - в Шампионска лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство.

Сега обаче има доста въпросителни около неговото бъдеще. Германецът има едва 1 гол в 8 участия от началото на кампанията. Мнозина пък смятат, че новият наставник на лондончани - Греъм Потър, няма да използва Хаверц толкова много и е готов да се раздели с него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Два европейски гранда като потенциална дестинация за Томас Тухел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички