Нагелсман държи на конкуренцията в Байерн, постави оценка на работата в тима


Нагелсман държи на конкуренцията в Байерн, постави оценка на работата в тима
Снимка: Getty Images

1429 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен - Юлиян Нагелсман, говори за след ремито на Унион Берлин, като акцентът в изказването му падна върху конкуренцията в състава на баварците.

"Преди началото на сезона решихме, че трябва да има сериозна конкуренция в отбора. Би било странно, ако бяхме на различно мнение. Това е важно за всеки клуб, а всичко за нас върви достатъчно добре", заяви младият специалист пред немските медии.

През лятото германският колос извърши един от най-дългоочакваните изходящи трансфери - този на Роберт Левандовски. Междувременно най-сериозният трансфер в предни позиции бе този на Садио Мане, а специалистите в Германия предричаха проблеми за Байерн при липсата на полския голмайстор.

Към момента шампионите заемат третата позиция във временното класиране, след като имат актив от 11 точки след пет кръга. Следващото препятствие в Германия е тимът на Щутгарт, който ще гостува на "Алианц Арена".

Ето как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички