Начинът, по който Йозил "съобщил" на Льов, че се отказва от Германия


Начинът, по който Йозил "съобщил" на Льов, че се отказва от Германия
Снимка: Guliver/GettyImages

1993 0

Селекционерът на Германия Йоахим Льов направи много промени в състава на бившия световен шампион за предстоящата битка с Франция за Лигата на Нациите, но по време на пресконференцията му преди паузата за мачове на националните отбори единственият въпрос, който вълнуваше медиите в страната, беше свързан с отказването на Месут Йозил от Бундестима.

Както е известно, след края на Световното по футбол той обясни, че повече няма да играе за Германия, тъй като е бил обект на атаки заради турския си произход, но не е усетил никаква подкрепа от никой във федерацията, както и от селекционера Льов. Самият той обаче обяви, че се е опитал да разговаря с Йозил, но не е сполучил, а освен това е научил за отказването му от агента на Месут, а не лично от футболиста.

"Месут дори не ми се обади. С мен говори единствено неговият агент. Няколко пъти се опитах да говоря с него, пращах му съобщения, но не получих никакъв отговор и никакво обяснение за решението му", разкри Льов.

Йозил беше съсипан от критики заради решението си, но постепенно много футболисти и треньори го подкрепиха, включиително и Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички