Матайс де Лихт е много доволен, че е избрал Байерн Мюнхен


Матайс де Лихт е много доволен, че е избрал Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1048 0

Бранителят на Нидерландия и Байерн Мюнхен - Матайс де Лихт, смята, че трябва да се доказва все повече и повече след преминаването си от Ювентус в баварския гранд.

Според защитника, неговата страна не се е представила добре на изминалия Мондиал 2022. Както е известно, "оранжевите" бяха елиминирани от Аржентина след зрелище и дузпи в Катар, но "лалетата" имаха далеч по-сериозни амбиции и не успяха да преминат четвъртфиналите.

"Доволен съм от първата половин година от престоя ми в Мюнхен. Но смятам, че има още накъде да вдигам нивото си. Физически станах много по-силен по време на тренировките в Катар и това ще ми помогне във втората част от сезона", сподели той.

Де Лихт се утвърди в отбора на Байерн след трансфера си през лятото, като е титуляр редом до Даю Упамекано при избора на Юлиан Нагелсман в центъра на защитата. А кой играч на Байерн може да премине в Ман Юнайтед, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички