Клоп: И реми да бяхме постигнали, у дома пак ще играем за победа


Клоп: И реми да бяхме постигнали, у дома пак ще играем за победа

1140 0

Наставникът на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп похвали своя отбор за проведеното първо полувреме в мача срещу Ювентус. Дортмундци загубиха с 1:2, като специалистът заяви, че не вижда нищо лошо в поражението с един гол разлика в първия от двата мача.

"Грешно е да се говори, че ние не сме имали точни удари през второто полувреме, но наистина първото полувреме играхме по-добре. Нашият план беше да пресираме играчите с топката, особено Киелини и Бонучи, и това имаше резултат. Но ние твърде лесно позволихме да ни вкарат два гола и това винаги е проблем", коментира Клоп, цитиран от "Sky Sport Italia".

"През първата част не заслужавахме да загубим, но след почивката Ювентус направи всичко, за да победи. Когато имаш два мача с Юве, нормално е да загубиш единия с гол разлика. Ще се постараем да вземем своето на реванша. Даже ако бяхме завършили наравно сега, у дома пак ще трябва да играем за победа", каза още германският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички