Льов нахока Мюлер: Да беше вкарал на Евро 2016!


Льов нахока Мюлер: Да беше вкарал на Евро 2016!
Снимка: Getty Images/Guliver

1423 0

Квалификациите за световното първенство през 2018 г. започнаха и Томас Мюлер веднага се сети какво е да вкарваш голове за Германия.

Асът на “Байерн” се разписа 2 пъти за победата с 3:0 над Норвегия на старта на кампанията на бундестима за защита на титлата от Бразилия 2014. В 6 мача на европейското първенство Мюлер така и не успя да се отпуши, а това със сигурност е една от причините Германия да спре на полуфинал, където падна от Франция.

По време на турнира той няколко пъти трябваше да отговаря на въпроси по тази тема. След успешната квалификация в Норвегия тя бе засегната и от селекционера на световните шампиони Йоахим Льов.

“За мен щеше да е по-добре да беше вкарал някой гол на европейското. Радвам се, че след пропуските там Томас отново започна да бележи. Иначе на Евро 2016 той работи неуморно, удари греди, пропусна дузпа и се виждаше, че всячески му се иска да вкара. Сега тове се случи и това е добре за останалата част от сезона”, заяви Льов.

С попаденията с в Осло симпатягата от “Байерн” вече натрупа 34 за националния отбор. На финали на световно Томас има 10 гола. Рекордьор е сънародникът му Мирослав Клозе с 16. Освен Мюлер в Осло точен бе и десният бек на бундестима Джошуа Кимих, oбобщава "24 часа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички