Льов: Ако бяхме загубили с 0:1, резултатът щеше да е нормален


Льов: Ако бяхме загубили с 0:1, резултатът щеше да е нормален
Снимка: Guliver/GettyImages

1180 0

Германският селекционер Йоахим Льов коментира разгромната загуба на своя тим от Холандия в Лига на нациите. Световните шампиони от 2014 година загубиха с 0:3 и са на последното място в своята Група 1 от Лига А.

"След първия допуснат гол можеше да се забележи, че нямахме увереност в себе си. Ако бяхме загубили с 0:1, резултатът можеше да се нарече нормален. Но двата допуснати гола в последните минути на мача направиха резултата лош. Когато националният отбор показва такава игра, всеки трябва да поеме отговорност, включително и аз като треньор", заяви Льов, цитиран от DW Sports.

ВЪТРЕШЕН КОНФЛИКТ В БУНДЕСТИМА ПРОВАЛИЛ ОТБОРА НА МОНДИАЛА

Специалистът посочи, че в ситуацията разговорите за уволнението му са напълно нормални. "Мнозина обсъждат бъдещето ми в тима на Германия. Това е неизбежно, като се има предвид нашите последни резултати. Сега съм концентриран върху подготовката на отбора. Интересува ме предстоящия мач срещу Франция, а не разговорите за моето уволнение. В създалата се ситуация такива разговори са напълно нормални", заяви германецът, цитиран от AFP".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички