Левандовски: От Байерн изговориха куп лъжи по мой адрес


Левандовски: От Байерн изговориха куп лъжи по мой адрес
Снимка: Getty Images

2011 0

Новата звезда на Барселона Роберт Левандовски обвини дългогодишния си клуб Байерн Мюнхен в лъжи относно напускането му. Според поляка баварците са се опитали да настроят феновете срещу него. Той акостира на "Камп Ноу" през последните седмици, като подписа контракт до 2026 г. 

Нападателят отрече желанието му за напускането на "Алианц арена" да е свързано с предполагаемия интерес на Байерн към нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, който в крайна сметка подсили Манчестър Сити, като дори вкара на немския колос преди дни в контрола.

"Моето напускане няма нищо общо със слуховете за Ерлинг Холанд. За мен истината винаги е била на първо място. Но някои хора не я казват. Видях и почувствах, че може би, сега е моментът да напусна Байерн и да се присъединя към Барселона", заяви стрелецът.

"Във всичко, което се случи през последните няколко седмици преди да напусна Байерн, имаше много политика. Клубът се опита да намери аргумент да ме продаде на друг отбор, защото преди беше трудно да се обясни на феновете. И аз трябваше да го търпя, въпреки че имаше много  лъжи по мой адрес. Но в крайна сметка знаех, че феновете, дори през този период, все още много ме подкрепят", обяви Левандовски, цитиран от ESPN.

Той се превърна в една от фигурите на баварците за всички времена, тъй като успя да запише 375 във всички турнири, а с тях вкара 344 гола и асистира 72 пъти.

Вижте каква умопомрачителна клауза поставиха каталунците на ново попълнение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички