Кьолн - Байерн (Мюнхен) по ТВ: Къде да гледаме решаващия сблъсък в Германия?


Кьолн - Байерн (Мюнхен) по ТВ: Къде да гледаме решаващия сблъсък в Германия?
Снимка: Getty Images

1298 0

Днес ще стане ясен шампионът на Германия. Борусия Дортмунд и Байерн (Мюнхен) водят битката до последния кръг, като разликата между двата тима е две точки в полза на Дортмунд.

Байерн Мюнхен ще гостува на Кьолн и се нуждае от победа, като ще се надява Борусия Дортмунд да не спечели при домакинството си на Майнц, за да стигне до 11-а поредна титла в германския футболен шампионат. Срещата Кьолн - Байерн (Мюнхен) ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Първоначално за съдия на мача Кьолн – Байерн е бил определен опитният Феликс Цвайер, но Германският футболен съюз го е заменил с 33-годишния Свен Яблонски от Бремен. Станало е буквално в последния момент, нещо неприсъщо за назначенията на реферите в Бундеслигата, които знаят своя следващ наряд дори седмици по-рано. А причината е вирусно заболяване.

За Байерн последният мач от незадоволителния сезон пропускат Пол Ванер, Алфонсо Дейвис, Мануел Нойер и Максим Чупо-Мотинг. Под въпрос остава участието на Люка Ернандес. Тимът на Кьолн пък е на 10-то място в класирането. Заради контузии срещу Байерн няма да играят Саргис Адамян, Себастиан Андерсон, Флориан Диц, Щефан Тигерс и Марк Ут, отбелязва Фокус. Днешната среща е от 16:30 часа и може да я гледате пряко по Диема спорт.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички