Как реагираха Холанд и съотборниците му в Дортмунд на многото хвърлена към тях бира? (ВИДЕО)


Как реагираха Холанд и съотборниците му в Дортмунд на многото хвърлена към тях бира? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2015 0

Борусия Дортмунд и Байер Леверкузен изиграха един от мачовете на сезона в германската Бундеслига, след като си спретнаха истински трилър с цели 7 попадения. В крайна сметка дуелът завърши при резултат 4:3 за Дортмунд.

В сблъсъка младата мегазвезда на световния футбол Ерлинг Холанд се отчете с два гола, като вторият бе от дузпа и даде преднина на тима му едва 13 минути преди края на срещата. Норвежецът изрази радостта си (заедно със своите съотборниците) в близост до феновете на Леверкузен.

Моментално към тях полетяха много на брой пластмасови чаши, пълни с бира. Направи впечатление обаче хладнокръвната реакция на всеки от футболистите на Дортмунд, когато бяха замеряни с тях.

В социалните мрежи се пошегуваха най-вече с Джуд Белингам, който показа котешки рефлекс и улови перфектно една от чашите, преди да отпие малка глъдка. Тома Мюние също улови една, но не с такава прецизност.

Самият Холанд пък, точно преди да се насочи към центъра, за да бъде подновена играта, събра две чаши и се направи, че отпива, преди да ги хвърли обратно на земята. Вижте и майсторският гол на Ерлинг Холанд в стил "Кристиано Роналдо" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички