Изненада: "Палачът" на България се контузил при хеттрика, Дортмунд го праща под наем


Изненада: "Палачът" на България се контузил при хеттрика, Дортмунд го праща под наем
Снимка: Getty Images

8360 0

Младежите на България до 21 години изиграха силна квалификация за Евро 2025 срещу Германия, но отстъпиха след обрат с 2:3. В герой за гостите се превърна суперталантът Юсуфа Мукоко, който наниза хеттрик на Пламен Андреев. 

Оказва се, че той получил травма на "Овча Купел", която се превърна в една от причините да не попадне в групата на Борусия Дортмунд срещу Вердер Бремен в петък вечер. Припомняме ви, че 18-годишният нападател вече натрупа 78 двубоя, в които се отчете с 13 гола и 8 асистенции, но Терзич му дава все по-малко игрово време. 

Бъдещето на звездата

Поради тази причина от клуба, а и самият играч, се надяват той да бъде отдаден под наем още през зимния трансферен прозорец. От 90min съобщиха през последните часове, че е много вероятно той да се озове на Острова с идеята да получи повиквателна за Евро 2024. 

От световноизвестното издание добавят, че сред вариантите за Мукоко са отбори като Брентфорд и Уулвърхемптън, а Ливърпул също отдавна се интересува от правата му. Мърсисайдци от известно време дори искат да привлекат таланта с дългосрочен договор. 

Следете всички трансфери във футбола със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички