Италиански гранд едва не провалил кариерата на Обамеянг


Италиански гранд едва не провалил кариерата на Обамеянг

1817 0

Пиер-Емерик Обамеянг е един от най-популярните футболисти в момента, като вече има над 30 гола през настоящия сезон и е топ приоритет за Реал Мадрид през следващото лято. Много по-различно обаче можеше да се развие неговата кариера, ако беше решил да остане в италианския гранд Милан.

През лятото на 2007 година той беше привлечен от "росонерите", за да се развива в юношеския отбор на тима. Той обаче така и не се налага там и в крайна сметка след няколко отдавания под наем договорът му изтича и той решава да премине в Сент-Етиен.

СТРАХОТНО ШОУ НА ТОМАС МЮЛЕР ЗАД ГЪРБА НА ПЕП

Светлина върху тези години хвърля бившият агент на играча Иван Ле Мий.

"Обамеянг вкарваше невероятни голове в Милан, но осъзнахме, че не играе много с юношеския им тим, защото треньорът фаворизираше италианските състезатели и го държеше извън състава", казва Ле Мий.

"Сега Обамеянг е петият най-добър нападател в света за мен. Само Меси, Суарес, Неймар и Ибрахимович са пред него. Той е по-добър от Левандовски и Агуеро. Той е добър човек. Работи наистина здраво. Плюс това има и чудесна техника. Стигна до тук, благодарение на здравата работа", допълни той.

26-годишният ас на Борусия (Дортмунд) е сред топ приоритетите на Реал Мадрид за лятна селекция. Интерес към него има още от страна на Манчестър Юнайтед, Челси, ПСЖ и Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички