И в Бундеслигата обявиха за заразен футболист с коронавирус


И в Бундеслигата обявиха за заразен футболист с коронавирус
Снимка: iStock

1980 0

И в Бундеслигата вече бе съобщено за заразен играч с коронавирус. Това е централният защитник на Падерборн Лука Килиан, който е дал положителна проба за коронавирус, съобщиха от клуба.

"Здравето на нашите играчи и служители продължава да бъде основен приоритет на клуба. Ще направим всичко необходимо, за да поддържаме болестта граници и да осигурим сигурността на всички в отбора като осигурим най-добрата медицинска помощ и подкрепа", написаха от клуба.

20-годишният Килиан не е игра през последните седмици заради контузия. От клуба му обявиха, че днес всички футболисти на тима и треньорският щаб ще бъдат изследвани за коронавирус. Лука Килиан е юноша на Борусия (Дортмунд), а Падерборн го привлече през миналата година. Той бе на терена за последно на 19 януари. Припомняме, че първоначално бе обявено, че двубоите в Германия през този уикенд ще се играят без публика, но в крайна сметка бе взето решение срещите да се прекратят, като преди това същото бяха сторили всички останали от топ 5 първенствата на Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички