Хунтелаар: Реал Мадрид нямаше достатъчно увереност


Хунтелаар: Реал Мадрид нямаше достатъчно увереност
Снимка: Getty Images / Guliver

1709 0

Футболистът на Шалке 04 Клаас-Ян Хунтелаар сподели, че е доволен от представянето на своя тим в мача срещу Реал Мадрид, но изрази съжаление, че отборът не се класира за четвъртфиналите в Шампионската лига.

"Разбира се, че сме щастливи от представянето ни днес, но можеше да постигнем повече. Трябваше да задържим преднината си. Те изобщо не се чувстваха комфортно на терена", сподели Хунтелаар.

Отборът му до последно търсеше победното победение, но в заключителните минути на мача не успя да вкара отново във вратата на Реал Мадрид.

"Имахме възможност да отбележим още голове, особено в края. Направихме всичко, което можахме, но за съжаление се провалихме. Излязохме на терена, търсейки чудото и започнахме да ги пресираме. Това се получи наистина добре и дори феновете на Реал Мадрид се обърнаха срещу тях. Можехте да видите, че отборът нямаше увереност", добави холандският национал.

Хунтелаар отбеляза два гола на бившия си тим за победата на Шалке с 4:3. Тя обаче не беше достатъчна на тима на Роберто Ди Матео да продължи в следващата фаза на турнира, тъй като Реал Мадрид спечели първата среща с 2:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички