Хумелс остави вратата за Юнайтед широко отворена


Хумелс остави вратата за Юнайтед широко отворена

388 0

Матс Хумелс, който през лятото стана световен шампион с Германия, разкри в интервю в Германия, че може и да напусне Борусия (Дортмунд).

Това са добри новини за Манчестър Юнайтед, който още от миналата зима се опитва да вземе защитника, но от Борусия опорито отказват да го пуснат.

Бранителят сподели, че може да напусне отбора. Причината за  това е, че той иска да остане лоялен на феновете и да не ги лъже с обещания за вечна вярност.

"Не съм човек, който пътува много и сменя клубовете си. За 26 години съм бил само с 2 отбора, така че лоялността за мен е много важна. Единственото нещо, което ме е интересува в момента, е да бъде по-добър от първата част на сезона.

Винаги съм имал оферти от други отбори, това не е тайна за никого, но досега съм решавал да остана тук.

Предпочитам да кажа, че не обещавам нищо и мога да напусна отбор. Това е по-добре, отколкото да кажа, че никога няма да напусна, а след това да си тръгна", коментира Хумелс трансферните спекулации около своето име.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички