Ханзи Флик потвърди, че си тръгва от Байерн Мюнхен


Ханзи Флик потвърди, че си тръгва от Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1369 0

Старши треньорът на европейския клубен шампион Байерн Мюнхен - Ханзи Флик, призна, че след края на сезона ще напусне баварците. Специалистът стори това непосредствено след победата за неговия тим с 3:2 над Волфсбург в мач от Бундеслигата.

"Казах на отбора днес, че ще прекратя договора си през това лято. Вече казах на ръководството след поражението в Шампионска лига от ПСЖ през седмицата. Исках да кажа на отбора лично. Освен това, искам да благодаря на клуба, че ми даде възможността да тренирам този отбор" - сподели Флик пред "Скай".

Ханс-Дитер Флик все още не е обявил официално решение за своето бъдеще след изглеждащата като сигурна раздяла между него и Байерн Мюнхен. Спекулациите го обвързват с националния отбор по футбол на Германия. Там също е известно, че Йоахим Льов ще прекрати дългогодишния си престой. Преди няколко дни легендарният Лотар Матеус дори обяси Ханзи Флик за новия треньор на Германия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички