Гьотце: Извинявам се, че се смях след 0:3 от Барселона


Гьотце: Извинявам се, че се смях след 0:3 от Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1273 0

Героят за Германия от Световното първенство през 2014-а Марио Гьотце заяви, че съжалява за поведението си след последния съдийски сигнал на двубоя между Барселона и Байерн в Шампионската лига. 

Нападателят на Байерн Мюнхен беше забелязан да се шегува с вратаря на Барселона след загубата на "баварците" с 3-0. За феновете това беше знак, че за Гьотце няма значение дали отборът му е победил или загубил.

Германският национал обаче побърза да се извини и сподели, че също както феновете е бил много разочарован от поражението.

"Имаше репортажи, че съм се шегувал и забавлявал наоколо с моя приятел Марк-Андре Стеген след двубоя", започва Гьотце в изявление пред официалния сайт на отбора.

"Хората, които мислят, че не ми пука за загубата, много грешат. Бях толкова разочарован, колкото и съотборниците си и феновете. Ако нещата са изглеждали по друг начин, бих искал да се извиня за това. Искам да стане ясно, че винаги давам всичко от себе си за отбора. Искам да постигна успехи с клуба и винаги да се отнасям с уважение към привържениците както на Байерн, така и на противниците", категоричен е той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички