Ерлинг Холанд попари амбициите на Реал Мадрид и Барселона


Ерлинг Холанд попари амбициите на Реал Мадрид и Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

5361 0

Норвежкият нападател Ерлинг Холанд, който е в полезрението на Реал Мадрид, Барселона и други големи европейски клубове подчерта, че не е назрял моментът да взима решения. „Все още имам три години по своя договор с Борусия и не ме притесняват мненията”, коментира стрелецът.

Холанд и Килиан Мбапе са считани за наследниците на великите футболисти през последното десетилетие, но той отказа да се включи в тези твърдения. „Кристиано Роналдо и Лионел Меси… все още са много далеч”.

Нападателят вкара два гола през уикенда при равенството с 2:2 срещу Кьолн, Той се прибра ядосан на почивката, но по-лошият момент дойде след последния съдийски сигнал на „Райн-Енерги Щадион”, когато потегли към съблекалните без да говори с никого. Хорхе Мере от Кьолн бе помолил Холанд за фланелката му по време на мача, но звездата на вестфалци дори не го погледна в лицето след края на мача.

В първия си ден с националния отбор на Норвегия, койтпо ще тренира в Марбея следващите две седмици, Холанд се извини за случилото се и обясни ситуацията: „Бях много нервен след мача. Имах лошо отношение към играча, който ми бе поискал фланелката. Бях извън контрол, защото бях гневен”, каза той пред пресата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички