Двама футболисти на Байерн се сбиха на тренировка


Двама футболисти на Байерн се сбиха на тренировка
Снимка: Getty Images/Guliver

1404 0

Неочакван инцидент се случи на днешната тренировка на Байерн Мюнхен. Футболистите на баварците Леон Горецка и Жером Боатенг са влезли в спор, като дори се е стигнало до физическа саморазправа.

Според присъстващите Горетцка е станал инициаторът на скандала. Халфът е останал много ядосан, след като е бил съборен за дузпа по време на тренировка на малък терен. Томас Мюлер се е опитал да му разясни ситуацията, но Горецка е игнорирал бившия немски национал. Така се е стигнало до намесата на Жером Боатенг, който се е намесил в подкрепа на дългогодишния си приятел и съотборник в Байерн Мюнхен. Десет минути по-късно двамата отново са се сблъскали, като тогава спорът е ескалирал и Боатенг е ударил Горецка по лицето.

Роберт Левандовски и треньорът Ханзи Флик са се намесили и са разтървали двамата футболисти. Горецка и Боатенг не са се извинили помежду си след инцидента. Все още не е ясно дали от клуба смятат да накажат провинилите се играчи. А ето кой бивш играч на баварците може да се върне в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички