Директор в Борусия: Алер ще отсъства поне два месеца


Директор в Борусия: Алер ще отсъства поне два месеца
Снимка: Getty Images

1769 0

Звездното лятно попълнение на Борусия Дортмунд Себастиен Алер ще бъде извън терените поне два месеца, след като претърпя операция за отстраняване на тумор на тестисите, съобщиха от "Сигнал Идуна Парк".

Всичко около случая на 28-годишния африкански нападател се разви през последните седмици. Заболяването му бе открито по време на тренировъчния лагер на тима, а по късно и официално обявено.

Спортният директор на клуба Себастиан Кел разкри, че  плановете за лечение все още се дискутират и никой не се наема с конкретна дата за завръщането на стрелеца. 

"Алер беше опериран миналата седмица. Молим за търпение в този момент. Терапията все още се обсъжда. Има различни варианти", заяви Кел преди първия мач на Борусия за сезона. Той ще бъде в петък и ще изправи германския гранд и Мюнхен 1860 за Купата на Германия.

"Работи се по варианти и идеи, но в момента няма нищо конкретно откъм срокове. Той ще отсъства поне два месеца, имаме труднa програма до ноември, но отборът има опции", не скри директорът от "Сигнал Идуна Парк".

"Жълто-черните" се подсилиха с играча в началото на месеца, когато той премина от Аякс за четири години. Според специализирания портал Transfermarkt са платени 31 милиона евро за правата му. 

Вижте кой може да замени нападателя на върха на атаката!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички