"Диема Екстра" с още 1 канал, но и ново поскъпване на пакета?


"Диема Екстра" с още 1 канал, но и ново поскъпване на пакета?
Снимка: Нова Броудкастинг Груп

4357 0

Пакетът "Диема Екстра" ще добави нов спортен канал - "Диема спорт 3". Там зрителите ще могат да наблюдават двете най-високи нива на футбола в Германия - Първа и Втора Бундеслига, както и елитната френска Лига 1.

"Придобиването на правата за мачовете от най-високото стъпало в германския клубен футбол и най-висшата дивизия във френския футбол постави необходимостта да създадем още един спортен канал. Щастливи сме да обявим, че от това лято "Диема Екстра" се разраства с четвърти HD канал. Нашата амбиция е да продължим да обогатяваме съдържанието в програмата на "Диема Екстра", така че да предложим на зрителите най-атрактивните спортни събития в света" - сподели Николай Андреев, главен изпълнителен директор на "Нова Броудкастинг Груп".

Вестник "Сега" обаче информира, че цената на спортния пакет ще се покачи с 1 лев и ще достигне 10 лева на месец. Освен новите първенства от следващия сезон пакетът "Диема Екстра" ще продължи за показва срещите от българското футболно първенство, мачовете за Купата на България, Висшата лига на Англия, Купата на лигата на Англия, Формула 1, баскетболните срещи от НБА, испанската баскетболна лига, Континенталната хокейна лига, боксови турнири и още.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички