Бъдещето на Обамеянг е извън Борусия (Дортмунд)?


Бъдещето на Обамеянг е извън Борусия (Дортмунд)?
Снимка: Guliver/GettyImages

2866 0

Голмайсторът на Борусия (Дортмунд) Пиер Емерик Обамеянг постави вниманието върху себе си, след като обяви, че не знае дали през следващия сезон ще продължи да радва феновете на "Сигнал Идуна Парк". Това със сигурност се посреща с радост от Реал Мадрид и двата гранда от Манчестър, които от близо две години искат да вземат нападателя на "жълто-черните".

27-годишният габонец почти постоянно е свързван с трансфер в Реал Мадрид, като сам е признавал на няколко пъти за тази си амбиция. Тя е свързана с обещание към покойния му вече дядо, който е бил голям фен на "белия балет".

"Не знам дали ще остана. В момента просто мисля за това да играя добър футбол. Искам да дам най-доброто и да печеля титли. Нека мислим само за спорта и за нищо друго", сподели Обамеянг, попитан какво вещае бъдещето за него.

Що се отнася до формата му, то нападателят има 18 гола в 18 мача във всички турнири и изрази надежда, че ще успее да подобри миналогодишния си рекорд преди Коледа.

"Миналата година вкарах 18 гола преди Коледа. Надявам се сега да се представя по-силно. Също така обаче искам да се концентрирам и върху втория полусезон", допълни звездата на Борусия (Дортмунд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички