Бъдещето на Неделев в Бундеслигата ясно до няколко дни


Бъдещето на Неделев в Бундеслигата ясно до няколко дни
Снимка: БГНЕС

1530 0

В близките няколко дни бъдещето на Тодор Неделев в Майн 05 ще стане ясно, като пред него има две опции - да остане в отбора или да бъде отдаден под наем. 

Българският талант беше пред изхвърляне от тима, но по време на предсезонната подготовка записа много силни мачове за тима от Бундеслигата и в момента в клуба са раздвоени за това какво да правят с национала. 

"Мартин (треньор на Майнц)трябва да реши колко близо е Неделев до място в състава. Има опция преотстъпване или изненада - той да се наложи в нашия отбор. Решението ще бъде взето в най-скоро време", заяви мениджърът на тима Кристиан Хайдел.

От своя страна треньорът Мартин Шмид ще използва оставащите дни до края на трансферния прозорец, за да реши какво точно да прави с Неделев. Той обаче подчерта, че Тошко е в перфектно състояние в момента

"В момента Тодор е в най-доброто си състояние, откакто беше привлечен в Майнц. Той на практика е като ново попълнение", каза Хайдел.

22-годишният халф беше привлечен през зимата на 2014 година, но езиковата бариера и честите контузии му попречиха да се наложи в състава на Майнц. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички