Петев връща Неделев за мача с Норвегия


Петев връща Неделев за мача с Норвегия

967 0

Тодор Неделев е пред завръщане в националния отбор. Футболистът немския Майнц 05 ще бъде повикан от селекционера Ивайло Петев за евроквалификацията с Норвегия, твърди "Тема Спорт".

Двубоят със скандинавците е на 3 септември (четвъртък) на стадион "Васил Левски" от 21:45 часа. Мачът е решителен за третото място в групата и евентуално класиране за бараж.

За последно бившият футболист на "Ботев" (Пловдив) беше част от държавния тим преди 9 месеца. През ноември миналата година той бе повикан от Любослав Пенев за евроквалификацията с Малта (1:1), след която специалистът бе уволнен.

Неделев обаче не игра злополучния мач, защото в дните преди него се контузи. Тогава 22-годишният пловдивчанин получи травма на дясното си стъпало, което оперира през 2013 година.

Ивайло Петев ще върне още и нападателя на Партизан Валери Богжинов за срещата с Норвегия. Той не попадна сред избраниците на селекционера за последния мач в Малта (1:0), въпреки че преди това бе в състава, направил 2:2 с Италия в София.

Силните изяви на Божинов напоследък с екипа на Партизан са накарали Петев отново да погледне към него. Специалистът дори изгледа на живо двубоя на "гробарите" със Стяуа (4:2) от квалификациите за Шампионската лига. Тогава Валери пропусна дузпа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички