Босът на Байерн: Не ни трябва Холанд, имаме най-добрия играч в света


Босът на Байерн: Не ни трябва Холанд, имаме най-добрия играч в света
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1223 0

Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер е категоричен, че баварците нямат интерес да привличат голмайстора на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд. Хайнер отчете, че Байерн разполага с "най-добрия футболист в света", говорейки за Роберт Левандовски, който също е бивш играч на Борусия.

В последно време усилено се спекулира с бъдещето на Холанд, който е считан за един от най-големите таланти в световния футбол. Норвежецът не спира да бележи за Борусия, като е пращан от световните медии в редица европейски колоси, сред които и Байерн.

Хайнер обаче заяви, че Байерн не се нуждае от Холанд. “Такъв въпрос не стои пред нас. Имаме Роберт Левандовски, който в момента е най-добрият футболист в света и всеки сезон бележи повече от който и да било друг”, коментира Хайнер пред “Зюддойче Цайтунг”.

 Междувременно се появиха инфоррмации, че шампионът на Англия Манчестър Сити ще опита да вземе Холанд още през януари (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички