Борусия (Дортмунд) се върна в зоната на изпадащите


Борусия (Дортмунд) се върна в зоната на изпадащите

1596 0

Проблемите на Борусия (Дортмунд) в Първа Бундеслига не са приключили, след като тази вечер възпитаниците на Юрген Клоп записаха поредно поражение през сезона.

Този път Херта (Берлин) спечели с 1:0 срещу "жълто-черните", като единственият гол беше дело на Юлиен Шрайбер, който в 42' разпечата вратата на бившия си съотборник Роман Вайденфелер.

През втората част Борусия буквално разби своя съперник, като се играеше само пред вратата на домакините, но гол не падна. Основен виновник за това е вратарят на столичани Лангерак, който отрази цели 7 удара.

Загубата е 9-а за доскорошния кандидат-шампион, който има сериозни затруднения в отбелязването на голове след напускането на Левандовски и има едва 15 гола.

Освен това Борусия записа 5-а загуба, след като през седмицата е играл в Шампионска лига, като цикълът сряда-събота определено не се отразява добре на момчетата на Клопо.

Дортмунд е едва 16-и с 14 точки - на цели 25 от Байерн. С равенството си срещу Хамбургер Фрайбург изпревари Борусия и прати тима в зоната на изпадащите. Херта

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички