Байерн разгроми Динамо, Левандовски с нови 3


Байерн разгроми Динамо, Левандовски с нови 3

1459 0

Байерн Мюнхен продължава убедителния си ход от началото на сезона, след като тоиз път стигна до много лесно 5:0 срещу Динамо Загреб в мач от група F на Шампионска лига.

Баварците записаха ударно начало на срещата и до 28' вече водеха с 4:0 срещу скромния си съперник, който в първия кръг удари Арсенал с 2:1 у дома.

Начало на головото шоу сложи Дъглас Коща, който след индивидуален пробив реализира от малък ъгъл за 1:0 в 9'. Последваха нови опасни атаки за Байерн, а резултатът не закъсня - комбинация между Алкантара и Левандовски завърши с пореден гол за поляка - 2:0.

В 25' новото попълнение Кингсли Коман се отчете с поредната си асистенция (5-а за сезона), давайки завършващ пас на Марио Гьотце за 3:0.

До края на мача домакините свалиха значително темпото, но с хеттрик се отчете Левандовски. Той беше точен в 28' и 55', с което той записа общо 10 гола в последните си 3 двубоя.

Байерн вкара всеки от първите си 4 точни удара в мача, а освен това е най-резултатният тим в Шампионска лига до момента с отбелязани 8 гола. Баварците са с пълен актив от точки и без допуснат гол. Динамо е с 3 точки и дели второто място с Олипиакос, който шокиращо удари Арсенал в Лондон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички