Левандовски форсира трансфер, отива в Англия или Испания


Левандовски форсира трансфер, отива в Англия или Испания
Снимка: Getty Images

2659 0

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски има огромно желание да играе до края на кариерата си във Висшата лига или в Ла Лига. 33-годишният легендарен нападател строши рекорда на Герд Мюлер за най-много отбелязани голове в Бундеслигата за календарна година и новините, че иска да напусне Германия се засилват след всеки един изминал ден.

Лева закова 43 гола в 34 мача през 2021-а година, но вече иска ново предизвикателство.

Полският национален нападател има договор за още 18 месеца с Байерн Мюнхен и именно заради това вече мисли къде ще продължи кариерата си след баварския колос. Интерес към него има от Манчестър Сити, Челси, Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Барселона и Реал Мадрид, но германската преса твърди, че той иска да продължи или в Англия, или в Испания.

Байерн ще опита да убеди звездата да подпише нов договор, но клубът ще пробва да вземе Ерлинг Браут Холанд, ако продължава да не успя да се договори с №9.

Според последните вести Левандовски ще натисне да напусне германския гранд през лятото, за да осъществи мечтата си и да заиграе в едно от изброениете по-горе първенства. Левандовски има 30 гола в 25 мача през този сезон, като общият му брой на попадения за Байерн е 324 в 354 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички