Байерн показа трансферите, с които ще гони Шампионска лига


Байерн показа трансферите, с които ще гони Шампионска лига

1385 0

Шампионът на Германия "Байерн Мюнхен" представи официално новите си попълнения Матс Хумелс и Ренато Санчес.

"Байерн е един от трите най-добри отбора в света. Знаейки това, възможността да играем за три титли всяка година е много примамлива", заяви 27-годишният защитник Хумелс, който се завърна в родния си клуб след 8 години в Борусия Дортмунд.

"Радвам се, че съм тук и ще работя здраво, за да стана един от най-добрите", каза 18-годишният Санчес, който играе в средата на терена.

Байерн плати 35 млн. евро на "Бенфика" за правата на португалеца Санчес, който подписа петгодишен договор. За германеца Хумелс "баварците" платиха 38 млн. евро на "Дортмунд". Той също подписа за период от 5 години.

В същото време президентът на баварците Карл-Хайнц Румениге заяви, че няма никакъв шанс Бастиан Швайнщайгер, който е спряган за сигурен напускащ "Манчестър Юнайтед", да се завърне в клуба.

Първият официален мач на "Байерн" за новия сезон е на 14 август, когато баварците срещат "Борусия Дортмунд" в мач за Суперкупата на Германия. Първият мач в Бундеслигата за немския тим е на 26 август срещу "Вердер Бремен", посочва bTV.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички