Звезда на Байерн: Анчелоти ми вярва повече от Гуардиола


Звезда на Байерн: Анчелоти ми вярва повече от Гуардиола
Снимка: Иван Йочев

1878 0

Една от звездите на Байерн Франк Рибери се изказа изключително ласкаво за новия треньор Карло Анчелоти, и то само след като италианецът е изиграл една контрола с баварците - 1:0 над Манчестър Сити.

Самият Рибери игра 50 двубоя под ръководството на Пеп Гуардиола предишните три сезона, които бяха изпълнени с контузии и съмнения за физическото състояние на играча, за когото се смяташе дори, че обмисля прекратяване на кариерата.

Гуардиола осъзнаваше, че не може да разчита на "чупливия" Рибери и доведе негови заместници в лицето на Кингсли Коман и на Дъглас Коста. Сега при Анчелоти обаче френското крило е уверен, че ще си върне ключовата роля в състава.

"Чувствам се освободен и наистина мотивиран. Карло Анчелоти е дар за клуба и откакто той пристигна, усещам по-голямо доверие. Той е страхотен треньор, нуждая се от хора като него, като Юп Хайнкес или Отмар Хицфелд. Трябва да чувствам доверие, за да разгърна потенциала си.

Когато го усещам, когато усещам взаимен респект, тогава мога да дам дори повече от 100 процента от себе си", каза Рибери пред "Кикер".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички