Байерн обяви как ще процедира с треньорската позиция


Байерн обяви как ще процедира с треньорската позиция
Снимка: Getty Images/Gulliver

2863 0

Временният треньор на Байерн Мюнхен Ханзи Флик ще остане начело на баварците поне до зимната пауза. Това съобщи изпълнителният директор на клуба Карл-Хайнц Румениге, подчертавайки, че гласуват пълно доверие на Флик и той може да остане на поста и след Коледа.

“След мача с Борусия заедно с Хасан Салихамджич публично заявихме, че Флик остава треньор на отбора до следващо решение и за да не ни задават въпроси по темата всяка седмица, поясняваме, че до следващо решение означава минимум до зимната пауза. Ханзи може да продължи работата си и след това. Казвам го абсолютно сериозно — имаме му пълно доверие”, заяви Румениге.

Флик пое Байерн след уволнението на Нико Ковач. Той бе помощник в щаба на Ковач и очаквано наследи овакантения пост. Добрите резултати в първите му дни като старши треньор му извоюваха доверие, което изглежда, че ще го задържи поне още месец в немския гранд.

Междувременно пък звезда на Байерн посочи мениджъра, който се надява да поеме отбора в близко бъдеще (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички