Звезда на Байерн се надява Гуардиола да се завърне на "Алианц Арена"


Звезда на Байерн се надява Гуардиола да се завърне на "Алианц Арена"
Снимка: Getty Images/Guliver

1757 0

Футболистът на Байерн Мюнхен и германския национален отбор Джошуа Кимих призна, че няма нищо против Хосеп Гуардиола да се завърне начело на клуба. В последно време се заговори, че именно Гуардиола е сред фаворитите да оглави тима от Мюнхен.

В момента баварците са водени от Ханс-Дитер Флик, който изпълнява функциите на временен наставник. Все още няма ясно кой ще наследи Нико Ковач, но не е изключен вариант Флик да остане до края на сезона.

„Имам много за какво да му благодаря. Когато имах опит само във втора дивизия, той ми даде шанс да играя в Шампионска лига и Бундеслигата. Ние спечелихме дубъл, а след това получих първата си повиквателна за националния отбор. Така, че не бих имал нищо против да се върне, но не знам до каква степен такъв вариант е реалистичен", заяви Кимих.

48-годишният Гуардиола спечели 7 трофея с баварците между 2013 и 2016 година, след което напусна и отиде в Манчестър Сити. Междувременно звезда на "небесносините" отнесе солидно наказание заради "расистко" съобщение към... свой съотборник (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички