Ако мислите, че 150 милиона евро стигат за Левандовски - грешите!


Ако мислите, че 150 милиона евро стигат за Левандовски - грешите!
Снимка: Guliver/GettyImages

2822 0

От Байерн Мюнхен изпратиха ясно послание до всички останали европейски клубове, че баварският клуб няма никакво намерение да продава най-добрите си футболисти, независимо какви суми се предлагат за тях. Съобщението дойде от Карл Хайнц Румениге, който беше категоричен, че Роберт Левандовски е непродаваем, независимо дали някой предлага дори 150 милиона за полския стрелец.

"С Роберт искаме да изпратим послание до всички хора както в клуба, така и извън него: Байерн Мюнхен е изцяло различен клуб в сравнение с останалите, които стават слаби, когато получат определени суми", коментира Румениге.

"Искаме да покажем на всички, че вратите ни са затворени. Ние сме изключително доволни от него, от неговата страст и има само няколко футболисти като него. Нямаме никакъв интерес да го продаваме и няма никакво значение дали някой ще предложи 100 или 150 милиона. Класните футболисти остават с нас", допълни той.

Повод за изказването на Румениге е спекулацията, че Роберт Левандовски продължава да настоява за трансфер в Реал Мадрид, а "кралете" отново са се насочили към него, след като преговорите за Неймар и Азар до момента са в застой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички