Байерн Мюнхен си набеляза френски национал, за да се подсили в нападение


Байерн Мюнхен си набеляза френски национал, за да се подсили в нападение
Снимка: Getty Images

2136 0

Рандал Коло Муани би зарадвал много лидерите на Байерн Мюнхен, съобщава L'Equipe. Вече попаднал в полезрението на Манчестър Юнайтед след красивото си Световно първенство, нападателят на "петлите" заинтересува баварския клуб за трансфер това лято.

Има все повече придворни за Рандал Коло Муани. Автор на много добро световно първенство, включително гол на полуфиналите и категорично влизане във финала , нападателят на Айнтрахт Франкфурт повиши рейтинга си сред европейските лидери.

Според L'Equipe, Байерн Мюнхен би бил особено заинтересован от бившия играч на ФК Нант, който пристигна безплатно във Франкфурт миналото лято и има договор с германския клуб до юни 2027 г. Според спортния всекидневник лидерите на баварците са готови да приключат сезона с настоящата работна сила и няма да имат за цел да привлекат вицесветовния шампион през зимата. Но те вече могат да се позиционират за трансфер това лято.

Това не е първият футболист, за който "червените дяволи" и баварците ще спорят след Мондиал 2022. Двата тима са в люта битка и за герой от тима на Мароко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички