Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен влизат в люта битка за звезда от Мондиал 2022


Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен влизат в люта битка за звезда от Мондиал 2022
Снимка: GettyImages

2083 0

Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен са провели преговори с представителите на мароканския "герой" от Световното първенство по футбол Ясин Буну, според френското издание "Foot Mercato".

В главната роля за Мароко на голямата сцена в Близкия изток беше вратарят на Севиля Буну. Той запази три чисти мрежи в шест мача в турнира и по-специално спаси две дузпи по време на осминафиналната победа на отбора над Испания.

Представянето на Буну на Мондиала доведе до факта, че няколко големи клуба от Европа го поставиха на радарите си за трансфери. Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен са сред онези, които са обърнали внимание на стрелеца.

Мануел Нойер е безспорният номер 1 в Байерн Мюнхен, но наскоро той претърпя инцидент, заради който ще пропусне остатъка от сезона. Поради тази причина начин баварците обмислят да направят офанзива за Буну, тъй като се стремят да запълнят празнината, оставена от германеца.

Заслужава да се отбележи, че "червените дяволи" вече имат в редиците си топ вратар в лицето на Давид де Хеа. Но от доста време насам, според най-различни информации, се говори, че на "Олд Трафорд" искат да се разделят с него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ювентус и Барса ще се борят за защитник на Байерн?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички