Байерн Мюнхен се развихри и опустоши Унион Берлин с 5 попадения (ВИДЕО)


Байерн Мюнхен се развихри и опустоши Унион Берлин с 5 попадения (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

298 0

Байерн Мюнхен постигна категоричен успех с разгромното 5:1 като гост на Унион Берлин в мач от 30-ия кръг на германската Бундеслига. Томас Мюлер пък вкара два гола в мач №400 като титуляр в елита на Германия.

Байерн Мюнхен доминира Унион Берлин

В герои за баварците се превърнаха Томас Мюлер с двете си попадения (53', 66'), Леон Горецка (29'), Хари Кейн (45+1') и Матис Тел (62'). Момчетата на Томас Тухел доминираха през по-голямата част от двубоя и заслужиха трите точки, докато Унион Берлин изглеждаше много слаб в своя дом, но все пак отбеляза почетен гол в 91', дело на Вертесен.

Победата за Байерн идва след големия успех в Шампионска лига над Арсенал, който изпрати тима на полуфинал в най-комерсиалния европейски турнир. На баварците им остана да се борят само за "купата с големите уши", а на 1/2-финала ще срещнат Реал Мадрид.

След днешния успех тимът на Томас Тухел продължава да е втори с актив от 66 точки - на 13 зад вече коронования за шампион Байер Леверкузен. Унион Берлин пък е на 14-ата позиция с 29 пункта на сметката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички