Байерн Мюнхен с трети разгром в Бундеслигата през сезона


Байерн Мюнхен с трети разгром в Бундеслигата през сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1820 0

Байерн Мюнхен постигна третата си победа в Първа Бундеслига от началото на сезона, след като се справи с лекота с новака Кьолн. И тази победа на "баварците" бе убедителна - 4:0, като след нея тимът остава на върха на класирането, изпреварвайки втория - Фрайбург, с 1 точка.

Шампионът на Германия откри резултата рано-рано, след като Левандовски се разписа в 3-ата минута. Полякът стреля от наказателното поле, ударът бе отклонен и топката профуча покрай вратаря на "козлите" - 1:0. В 14' Филипе Коутиньо можеше да удвои аванса на своите, но ударът му от пряк свободен удар нацели гредата.

Резултатът се запази 1:0 до почивката, а останалите 3 гола паднаха през втората част. В 48' Кимих центрира от корнер в наказателното поле и Левандовски скочи най-високо и с глава прати топката в левия ъгъл на Тимо Хорн. В 61' Коутиньо покачи на 3:0, след като се разписа от дузпа, дадена на тима заради грубо нарушение на Кингсли Ехизибу. В допълнение, играчът на гостите получи и директен червен картон.

Крайното 4:0 оформи Иван Перишич. В 73' Коутиньо достави топката на хърватина на ръба на наказателното поле и той прати топката в долния десен ъгъл. В класирането Кьолн е на 16-ата позиция с едва 3 спечелени точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички