Томас Тухел лично убеждавал Роналд Араухо за Байерн Мюнхен, изкушил го е с конкретна позиция


Томас Тухел лично убеждавал Роналд Араухо за Байерн Мюнхен, изкушил го е с конкретна позиция
Снимка: Getty Images

1028 0

Роналд Араухо често попада във футболните новини през последните седмици. И това е заради засиления интерес на Байерн Мюнхен към уругвайския защитник, за когото възнамеряват да направят всичко по силите си, за да подпишат с него през следващите месеци.

Шансовете за подпис още през зимата за много малки

Аруахо има прекалено изкушаващо предложение от Байерн Мюнхен

Според Флориан Плетенберг от Sky Germany, Араухо е говорил със старши треньора на Байерн Томас Тухел относно преминаване в Бавария. Той го е убедил, че германските шампиони възнамеряват да използват Араухо като централен защитник, което е предпочитаната от него позиция. В Барселона е ползван като краен бранител.

Освен това, по време на телефонния разговор, се казва, че Тухел е говорил много настоятелно с Араухо, когото отчаяно иска още през януари. Шансовете това да се случи обаче са "много малки", въпреки факта, че 24-годишният футболист не е отхвърлил изрично ход на този етап.

Няма абсолютно никакво съмнение, че Барселона иска да задържи Араухо на всяка цена и ще направи всичко възможно, за да гарантира, че той ще остане за много години напред. Финансовите им проблеми обаче може да попречи на каталунския клуб, а новината за Тухел е поредната притеснителна след появило се изказване и на шеф в Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички