Байерн (Мюнхен) под тревога: Реал Мадрид се готви да отмъкне една от звездите им


Байерн (Мюнхен) под тревога: Реал Мадрид се готви да отмъкне една от звездите им
Снимка: Getty Images

7148 0

В Байерн Мюнхен нараства несигурността относно бъдещето на Алфонсо Дейвис. Канадският национал отдавна обмисля предложение от немския шампион да поднови договора си след 2025 г.

Огромен шанс пред Реал Мадрид

Нещо, което според многобройни съобщения в германските медии за малко да се случи, преди клубът да реши да уволни спортния директор Хасан Салихамиджич. Сега Дейвис обаче вече не изглежда толкова сигурен, че иска да остане в Байерн и една от основните причини е Реал Мадрид.

Съществува и факторът Ферлан Менди. Левият бек може да замине това лято за Саудитска Арабия, което ще ускори търсенето на друг ляв бек от Мадрид. Според Bild, Байерн иска да направи всичко възможно, за да гарантира, че Дейвис ще поднови договора си.

Агентът на Дейвис с позиция

Междувременно неговият агент Недал Хуосе даде да се разбере, че клиентът му иска да бъде предпазлив след бурните няколко месеца в клуба след уволненията на Салихамиджич, главния изпълнителен директор Оливер Кан и треньора Юлиан Нагелсман в резултат на сезон, който далеч не оправда очакванията.

"Изглежда има твърде много нестабилност и несигурност относно посоката на клуба. Може би е по-добре да изчакаме до 2024 г. и да видим как ще се развият нещата с клуба, преди да преминем към нов договор", каза той. Байерн Мюнхен вече обяви раздялата с двама от играчите си и това са Дейли Блинд и Жоао Кансело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички