Байерн Мюнхен обмисля да назначи временен треньор до завръщането на Клоп след почивка?


Байерн Мюнхен обмисля да назначи временен треньор до завръщането на Клоп след почивка?
Снимка: Getty Images

6323 0

Байерн Мюнхен може да назначи нов треньор за годината до изтичането на почивката, която Юрген Клоп обеща да си вземе. Мениджърът на Ливърпул напуска английския гранд в края на сезона.

Провалът с "баварските" фаворити

"Баварците" имаха двама фаворити за наследници на Томас Тухел, за когото отдавна е ясно, че е на поста си до края на кампанията. Първият - Шаби Алонсо, реши да остане в Байер Леверкузен, а вторият - Юлиан Нагелсман, подписа нов договор с Германската футболна федерация.

Флик може да не бъде съгласен на тези условия

Кои са в списъка на Еберл?

Според focus.de след тези събития спортният директор Макс Еберл е съставил списък с потенциалните нови треньори на германския гранд. В него влизат Ралф Рангник, Роберто Де Дзерби, Зинедин Зидан и Унай Емери.

За съжаление на Еберл, никой от тези кандидати не изглежда идеалният вариант, а сред тях има такива, които не са готови да напуснат настоящите си отбори. Заради това грандът обмисля да назначи временен треньор до евентуалното назначение на Клоп.

Кой ще води тима, докато дойде Клоп?

Според "Kicker"това може да бъде бившият треньор на "баварците" Ханзи Флик. Засега не е ясно дали той ще се съгласи на тези условия. Бившият селекционер на Германия спечели требъл с Байерн през сезон 2019/20. А ето какво правило ще спазва Зинедин Зидан, ако поеме Байерн

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички