Байерн Мюнхен готви продажба на Левандовски, следи ас от Висшата лига


Байерн Мюнхен готви продажба на Левандовски, следи ас от Висшата лига

1951 0

Ръководството на Байерн Мюнхен започва да се подготвя за евентуален трансфер през тази или следващата година на основния си голмайстор Роберт Левандовски. Според английското издание "Mirror", основната трансферна цел на баварците е нападателят на Евертън Ромелу Лукаку, който прави поредния си силен сезон за "карамелите".

По време на победата срещу Астън Вила (3:1) на "Вила Парк" е присъствал техническият директор на ФК Холивуд Михаел Решке, който е решил лично да се запознае с качествата на белгиеца. Освен това на няколко пъти той е бил наблюдаван от представители на Байерн.

До момента през сезона Лукаку има 18 попадения и се намира в отлична форма, като се намира на второ място в голмайсторската листа на Висшата лига. Качеството, което грабва най-много немския гигант, е неговото виждане за играта. Към головата си сметка Лукаку има и 6 асистенции. Единственият централен нападател във Висшата лига, който има колкото него, е Диего Коща от Челси.

Именно лондонският клуб ще представлява най-голяма конкуренция на Байерн за правата на Лукаку, тъй като на "Стамфорд Бридж" отдавна искат да си върнат белгийския национал.

За подписа на Лукаку те ще трябва да се борят с конкуренцията и на Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед.

Другата трансферна цел на Байерн е Гонсало Игуаин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички