Байерн изненада всички и пренебрегна едно от най-важните си правила заради...


Байерн изненада всички и пренебрегна едно от най-важните си правила заради...
Снимка: Getty Images/Guliver

825 0

Ръководството на Байерн Мюнхен прибегна до крути мерки, за да задържи две от големите си звезди - Франк Рибери и Ариен Робен. Двамата флангови футболисти са към края на своите договори, като те ще бъдат подновени.

Практиката в Байерн от началото на този век е футболистите, които са прехвърлили 30 години, да подписват нови договори, но само за един сезон напред. Нито французинът, нито холандецът са съгласни на този вариант, а в Байерн ще "клекнат" пред техните искания.

КРИСТИАНО РОНАЛДО БЕШЕ ФАВОРИТ ЗА ЗЛАТНАТА ТОПКА, НО СЕГА...

Sport1 съобщава, че двамата ще получат нови контракти, които ще ги задържат на "Алианц Арена" до лятото на 2019 година. Те ще получат удължения от по 2 години и половина, въпреки че Робен е на 33, а съвсем скоро Рибери ще чукне 34. 

Ръководството на "ФК Холивуд" обаче вярва, че с постоянните ротации на Карло Анчелоти, двамата могат да играят на високо ниво във важните мачове и това е причината и двамата да получат желаните договори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички