Байерн иска Валверде, Реал няма да го даде


Байерн иска Валверде, Реал няма да го даде
Снимка: Getty Images/Gulliver

1857 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Федерико Валверде е ‘непродаваем’ въпреки спекулациите около името на играча, като се твърди, че германският Байерн Мюнхен иска да вземе уругвайския халф.

Европейският и Световният клубен шампион опита да докара в Мюнхен Валверде миналото лято след напускането на Тиаго Алкантара, но от „кралския клуб” категорично отказаха да се разделят с Феде Валверде.

Бъдещето на играча на „Сантиаго Бернабеу” бе коментирано, след като тази година страда от доста контузии, но испанският Marca пише, че интересът на Байерн няма да спомогне за това шефовете на „лос меренгес” да склонят да се разделят със своя полузащитник през лятото.

Изданието дори стига дотам, че Валверде е със статут ‘непродаваем’ сред играчите, които са ръководени от треньора Зинедин Зидан. След като Каземиро е аут за 1/8-финалния реванш срещу Аталанта в Шампионската лига, то се очаква Валверде да започне в средата на терена и да помогне на отбора да продължи напред.

22-годишният играч има още четири години по своя договор с Реал Мадрид, като има три гола и една асистенция в 18-те си мача досега през сезона. А какъв рекорд бе изравнен в Реал, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички