Артуро Видал пак се насочи към алкохолните страсти през нощта


Артуро Видал пак се насочи към алкохолните страсти през нощта
Снимка: Getty Images/Guliver

1213 0

Седмицата след като гръмна изключителен скандал около името на Артуро Видал, чилийският национал се замеси в нова сконфузна ситуация. След като беше обявен първо за "къртица", а след това и за алкохолик, сега халфът беше забелязан да излиза от хотела на баварците в Торино в късните часове на нощта.

Според "Билд", Видал е бил забелязан да напуска хотела в 2.25 часа сутринта след равенството 2:2 срещу бившия му тим Ювентус в Шампионска лига. Той е бил "маскиран" с анцуг на Байерн, бели кецове и суитшърт с качулка, за да не бъде разпознат по торинските улици. Заедно с него е имало двама охранители, които са съпровождали футболиста през цялата вечер.

Изданието допълва, че едва ли Видал е отишъл да тренира толкова късно, и то след двубоя срещу Ювентус в Шампионска лига. Версиите за това какво се е случило през нощта са две - или се е отдал на алкохолни страсти, или на друг вид такива. Засега обаче доказателства за това няма.

Чилийският национал вече имаше подобна изцепка в Катар - по време на лагера на Байерн по време на паузата в немския шампионат. Тогава почти всички немски издания гръмнаха, че всяка вечер Видал се е прибирал вонящ на алкохол и редовно пропускал сутрешните занимания на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички