Алкасер е категоричен, иска да напусне Дортмунд след идването на Холанд


Алкасер е категоричен, иска да напусне Дортмунд след идването на Холанд
Снимка: Guliver/GettyImages

2135 0

Пако Алкасер иска да напусне Борусия Дортмунд още през този трансферен прозорец, като вероятно ще продължи кариерата си в Англия, съобщава Sky Germany. Възможностите за титулярно място на испанеца намаляха след идването на младата сензация Ерлинг Холанд от Залцбург, но клубът от Бундеслигата няма да го пусне, ако не подпише с друг нападател, твърди репортерът Йеско фон Айхман.

„Времето на Алкасер изтече. Той е нетърпелив човек и иска повече игрово време“, споделя друг репортер на Sky Germany – Марк Беренбек.Според него взаимоотношенията между Алкасер и старши треньора на „жълто-черните“ Люсиен Фавр са се влошили.

Не е изключено той да се завърне в Испания с екипа на Атлетико Мадрид, който обмисля варианта да го привлече, ако сделката за Единсон Кавани от ПСЖ не се осъществи до края на януари. Договорът на уругваеца с френския шампион изтича през лятото и „дюшекчиите“ са уверени, че могат да го вземат през този трансферен прозорец.

Алкасер започна този сезон добре, отбелязвайки 10 гола в осем мача на клубно и национално ниво, но не се е разписвал в последните 11 срещи. Испанецът има едва един мач за Дортмунд от септември насам. А колко отбора са искали Холанд преди да избере Борусия - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички